TERIMA KASIH

Terima kasih kerana telah mengunjungi blog saya. Di sini saya akan berkongsi dengan anda semua tentang produk kesihatan Shaklee yang selamat dan di jamin HALAL untuk di jadikan supplemen seisi keluarga

Saturday, 28 December 2013

KEISTIMEWAAN ZINC DAN ESP

Rawatan keguguran rambut..

Rambut adalah mahkota setiap insan. Rambut yang sihat, lebat dan bersinar adalah impian untuk setiap induvidu. Bukan sahaja wanita yang mengimpikan rambut yang sihat malah lelaki juga pasti mahukannya..

Jika anda memiliki masalah rambut gugur shaklee boleh membantu anda..ZINC COMPLEX - Adalah khazanah berharga 

Manfaat utama pengambilan :
 • Mengaktifkan 200 jenis enzim - zinc membolehkan menggabung DNA, RNA, protien setrusnya memelihara metabolisme gigi dan pertumbuhan para remaja.
 • Membentuk Kolegen - membantu pembentukan protien, kolegen untuk pertumbuhan dan perkembangan kulit, kuku dan organ.
 • Memperbaiki Diabetes - Membantu pengeluaran insulin, mengekalkan fungsi insulin, dan memperbaiki diabetes.
 • Bintik Putih dikuku - Bintik putih dikuku adalah tanda defisiensi zinc yang boleh menyebabkan deprasi, lemah daya ingatan, mudah sakit, pemulihan luka yang lambat, pembengkakan prostat, anemia, lemah penglihatan atau hilang daya penglihatan.
 • Mempertingkatkan sistem imunisasi -Membantu pengeluaran kelenjar thymus. Kelenjar thyrus mempertingkatkan sistem imun dengan pengeluaran t-cells untuk menentang kanser dan menghalang infeksi penyakit.
 • Mempercepatkan pemulihan Luka -Mempercepatkan luka dalaman dan luaran, memulihkan selepas pembedahan dan perbaiki elergi dan bintik di kulit. hancurkan zinc dan tabur ke atas luka untuk mempercepatkan pemulihan luka.
 • Memperbaiki masalah prostat - Melindungi kesihatan prostat, memperbaiki dan menyembuhkan benign prostatomegaly dan keadaan kerap kencing. Kajian menunjukkan pengambilan zinc dapat mengurangkan pembengkakan prostat sebanyak 70%.
 • Kemampuan seks lelaki -penganbilan zink dalam jangka masa panjang mampu memperbaiki kemampuan seks lelaki, impoten, meninggikan kiraan sperma.
 • Ovulasi wanita - Wanita memerlukan zinc untuk ovulasi juga membantu penguncupan uterus dan mengembalikan daya ketahanan badan
 • Memperbaiki radang kulit - Kajian menunjukkan pengambilan zinc sebanyak 4 hingga 8 tablet akan memperbaiki radang kulit seperti akne dan jerawat.
 • Mengekalkan deria bau - Untuk mengekalkan deria bau yang sihat dan sensitif (rasa dan bau).

ESP - Soy Protein Isolate Powder

Pelbagai rahsia supplemen semulajadi ESP

Rawatan semasa berpantang..ESP juga mampu turunkan berat badan.
Kecantikan kulit dengan ESPESP menambahkan susu badan..ESP membantu kesuburan 


 Mari kita lihat apa kata mereka yang telah mencubanya..

Testinomi  (ESP)


TESTIMONI  (Rambut gugur)
Sebarang pertanyaan dan konsultansi, boleh hubungi seperti berikut:-

rohaidah moidin pengedar sah shaklee id:1083110
call/sms/whatsApp 019-9427248
https://www.facebook.com/rohaidah.moidin
email: rohaidah_82@yahoo.com


No comments:

Post a Comment